Dejttrassel

Det var ännu ett av mina patenterade förhållanden.

”Hej”, sa jag.
”Nej”, sa hon.

Jag antog att det var meningslöst. Man ska inte spänna bågen för hårt, sa en gång en man till mig. Han var vaktmästare på ett sjukhus, kallade en snygg tjej för Ulf, trodde man köpte makaroner styckvis och hade – trots att han hämtade sopor – en total bacillskräck. Jag lyssnade inte på honom, men han hade rätt.

Jag borde aldrig bjudit ut fru Fortuna. Hon var, det hördes ju på namnet, gift redan. Vad tänkte jag på?

Jag får väl gå in på match.com igen och tacka ja till inviten från Moder Svea. Okej, hon är ensamstående morsa till nio miljoner ungar. Nästan fyra miljoner av dem är grava melodifestivalsnarkomaner. Flera hundra tusen kan med att klappa i takt till Tomas Ledin-låtar och för många av dem tycker faktiskt att höjden av lycka är att gå runt med bara överkroppar och flip-flop så fort det blir sommar.

Men, vad göra? Man blir ju inte yngre och snyggare direkt…

About these ads

8 kommentarer

Filed under Vardagsbetraktelser

8 responses to “Dejttrassel

 1. Du är min nya idol!!! :-)

  Skriver gudabenådat om helt oväntade saker på att sätt som gör mig varm i hjärtat.

  Och allt detta redan vid så unga år!

 2. Å herregud Andreas, du börjar väl inte bli desperat?

 3. Tvillingen >> Jag är lite av ett underbarn, faktiskt.

  Tigern >> Hahahahaha, inte direkt, inte alls, jag har absolut ingen anledning att bli det, Gis.

 4. Var väl det jag visst, passa dig bara för att bli lillgammal, det är så ansträngande med sådana ungar :-)

 5. Tvillingen >> No worries, jag blir aldrig äldre än så här.

 6. Nä, jag menar det.
  Men när du pratar om Melodifestivalen blir jag orolig.. nästan.

 7. Tigern >> Man måste prata om det ondskefulla.

 8. Pingback: Döden bjöd ut mig på dejt, men … | Word up, Anjo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s