Anjo va’ namnet + kontakt

bild (6)

Namn: Andreas Johansson, men kalla mig Anjo.

Gör: Copywriter på dagarna, kämpar för att bli författare dygnet runt och frilansar som mental coach för Kakmonstret.

Hemma: Jag bor i Göteborg, men lever i idévärlden.

Jag: Jag är tid-och-rumsren, fullständigt oskyldig, gillar surrealism och tror på såväl IFK Göteborg som de elyseiska fälten. En del kallar mig renässansmänniska, andra säger att jag har en gammal själ. Själv brukar jag säga att jag är jag och tycker om gräsänder.

Mål: Skriva bästsäljande romaner och sen dra till tropikerna för att fundera på uppföljaren.

Bloggen: Det här är en blogg om allt och inget. Ibland är den surrealistisk, ibland väldigt realistisk, ibland glad, ibland ledsen, ibland solig, ibland grå. Ungefär som livet, med andra ord.

Paroll: If you just let me write what I want, then Bob’s your uncle…

Twitter: @AnjoGBG

Mejl: anjoanjo – alfakrull – gmail – punkt – com

50 responses to “Anjo va’ namnet + kontakt

 1. wishinghopingpraying

  It’s totally unfair that I can’t translate your blog :-) I hope it says only good, happy things. I miss you my friend.

  H

 2. Luckily we can still communicate in other ways, H… :-)

 3. Maria

  Du ar ju bara helt otroligt fantastisk pa att skriva Andreas!!!!

  WOW!
  Mighty impressed.

 4. Man tackar. Beröm från UAE är coolt.

 5. Fantastisk, och helt sinnessjuk. Men det är därför jag gillar dig :)

 6. Tack, du är bäst, Tigern.

 7. Du äger!

  Voffö hittade jag inte denna blogg förrän idag om morgonen?

  In i bloggrulladen med dig…sisådärja.

 8. Nemo >> Tusen tack. Tja, du har väl haft tur hittills. Nu har jag upptäckt din blogg också.

 9. @ Nemo – eller hur? In i rullen bara

 10. Tea

  Jag har länkat till dig; hoppas att det är ok – hittade ingen mejladress på din sida…

 11. Klart det är okej, Tea. Tack :)

 12. Att skriva ned det som finns i den i o f s helt fantastiska biologiska ElektroMagnetiska och ElektroKemiska hjärnDatorn = göra sig kvitt det.

  Det är livet det – för då kan det ju skapas utrymme för att ta in det helt okända = nytt – som jag ser det i vart fall. :roll:

 13. Eh, ja det håller jag i och för sig med om.

 14. Pingback: Det är samma mamma « Sync Blog

 15. Jag slank in här genom facebook och det känns som om jag är inne i någons privata rum, som kanske snart kommer hem och undrar vad jag gör här, men som i och för sig sa att jag var välkommen…
  …så jag har tassat omkring lite…
  Jag blir väldigt berörd av dina texter Anjo (känns också ovanligt att kalla dig Anjo, men fint, det är mer du, tror jag) jag har bara hunnit läsa några men de går rätt in liksom, in i hjärtat och in i själen, glädje, sorg, vrede och kärlek, alltihopa. Och jag vill gärna läsa mer. Så jag tar mig friheten att smyga in här och boosta lite mer en annan dag :-)

  Du och dina ord behövs i världen.
  Tack så länge!
  Ha det gott!

 16. Ann

  Hittat hit och lär återkomma med jämna och ojämna mellanrum. Gillar ditt sätt att skriva…Ha det allra bäst/Ann på livsbloggen

 17. LISA

  Hej.Jag har tagit mej friheten att kika in hos dej allt som oftast. Tycker mycket om det som du skriver.men en sak undrar jag över. Var tog dina vackra ögon vägen som du hade lagt ut på din sida?
  Natti LISA

  • Vad snällt sagt. Jag ska titta på en ny design snart och då kommer ögonen åter. Just nu får de i alla fall en plats på den här sidan. Jag är svag för komplimanger :)

 18. Jag slank in här genom facebook och det känns som om jag är inne i någons privata rum, som kanske snart kommer hem och undrar vad jag gör här, men som i och för sig sa att jag var välkommen……så jag har tassat omkring lite…Jag blir väldigt berörd av dina texter Anjo (känns också ovanligt att kalla dig Anjo, men fint, det är mer du, tror jag) jag har bara hunnit läsa några men de går rätt in liksom, in i hjärtat och in i själen, glädje, sorg, vrede och kärlek, alltihopa. Och jag vill gärna läsa mer. Så jag tar mig friheten att smyga in här och boosta lite mer en annan dag
  +1

 19. Välkommen åter, Jack. Det är bara trevligt med besök.

 20. Jo

  Jag är fast.
  Och jag älskar det.
  Tack!

 21. Sus

  Vad fint du skriver!

 22. Jag hade en kommentar formulerad när jag scrollade neråt och insåg just att alla har sagt det jag tänkte säga. Men komplimanger kan man väl aldrig få för många av? Hur som, hittade hit via din kommentar hos mig och är blown away. En copy ska ju förstås kunna skriva, men du har det där extra. Som gör att man ryser. Av välbehag. Rätt in i min RSS (läs hjärta)!

 23. Hej Andreas! Det var längesen:).. En av mina fb vänner hade länkat till en av dina texter. Härligt att du tar tillvara på din talang att skriva, det glädjer mig! Hoppas allt är bra med dig annars och att du njuter av sommaren..

  • Hallå där. Ja, det var det verkligen (15 år sedan?). Här är allt bra och sommaren är finfin. Detsamma för dig hoppas jag. Allt gott, hörru.

   • Härligt att allt är bra med dig! Hade lite bråttom sist men tänkte titta lite närmre på dina texter.. Måste säga av det jag hitills har läst så är jag imponerad, du skriver både tankfullt, intressant och berörande mm.. Jag har ju faktiskt några alster sparade från förr.
    Annars är livet mest njutbart, och som en berg o dalbana ibland som för de flesta. Har bott utomlands 1,5 år i UAE, en spännande upplevelse med möten av människor från hela världen. Vilket har varit väldigt berikande men också klädd av en längtan till nära o kära hemma. Allt gott till dig också!

 24. Jag har tittat efter någon mejladress till dig men inte funnit någon.. Du kanske vill ta del av en skolåda med alster från förr inför kommande framtid.. Inga problem isåfall.. Ha det gott!

 25. Den finns där ovan, men inte helt utskriven, kolla längst ned. Angående alster från förr? Njaee – jag är lite av en romantiker, men försöker att inte läsa på om tidigare romantik, det blir lätt för nostalgiskt. Jag har mina minnen, de räcker fint. Men, tusen tack, Sofia.

 26. Hahahaha japp jag har hittat den, kollade lite för snabbt kanske:-)! Ok, ångrar du dig så får du höra av dig! Minnen att samla i livets bok!

 27. Hahahaha jag oxå och det vet jag ;-)

 28. Kerstin

  Nu är jag kär..stubbarna och ordtrollerierna..ååå..

 29. Jennie

  Jag tackade dig häromkvällen när jag precis funnit dig. Nu har jag läst mer och jag tror nästan jag blir lite förälskad:$ så återigen Tack…och jag tycker du är lik David Arquett ( el hur det nu stavas ;-)

 30. Ditt sätt att skriva och tänka tilltalar mig! Du är annorlunda, personlig, kreativ med språket! Kul! Tack!
  (Fann dig via facebook. Tänk sån tur man kan ha ibland:-))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s