Feng Tjost

Jag måste göra något åt lite saker. Ta bort det som stör och knuffa in det som inte finns. Jag behöver en oextrem make over… Ja, inte extrem, bara lite lagom kraftig. Ingen Svenssons-lagom förändring, men inte heller något som drar åt det avantgardistiska hållet.

Men var ska jag börja?

1. Nya växter: Jag vill inte ha köttätande. Ifall jag någonsin skulle gå i sömnen naken vill jag inte väckas av en olustkänsla från södra regionerna som beror på att plantan tar sig en liten hors d’oeuvre. Dessutom måste plantorna gilla morgonsol och stå ut med en bevattning vars regelbundenhet inte går att beräkna med matematiska formler.

2. Möblemanget: Nytt bord, ny soffa, ny matta och kanske ny färg på väggarna. Det senare kan dock skjutas undan om jag får fart på konstprojektet. De förra bör helst inte påverkas av konstprojektet. Då har jag skvätt. Sedan måste jag göra en helomvändning av rummet. Dumburken är för mycket i fokus nu.

3. Garderoben: En utrensning hade varit på sin plats, men är det välgörenhet att låta de som jobbar med välgörenhet vika upp t-tröjor från Hades? Det finns en del modemissar i garderober och skåp som avtjänar livstid bakom de kläder jag använder. Dags att rensa ut där. Men, är jag mogen att ge mig in bland avarterna? Är mina ögon redo för detta?

Tjost…

4 reaktioner till “Feng Tjost

 1. Hej där!

  Vad jag kan förstå, har du inga blommor eller växter hemma ännu? du skall således köpa på dig några redan idag, I tell ya!
  SJÄLVKLART skall man ha levande blommor hemma.

  Men du! Du behöver inte oroa dig för det där med morgonsolen, eftersom det är nästan bara fult att ha en massa blommor i fönsterbrädan. Ställ dem på bord, placera ut dem lite varstans istället/också!

  Detta skrivet i all välmening!

  🙂

 2. Definiera levande 😉

  Tack för tipset, du okände välgörare. Det finns växter, men inte fullt så fantasifulla som jag önskar.

 3. Svärmors tunga – gröna, sköna överlevare

  Orkidéer – doppa dom i vatten en gång i veckan. Blommar galet och imponerar på sköna bönor.

 4. Hurra… Ett bra tips till. Jag bugar mig och siktar på bästa blomaffären i Olskroken.

  Farväl, sista rester av lönekontot.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s