Naturkraft och vattenballonger

Vi tar det gottaste först. Jag och kollegan drog till en annan kollega på fest. Presenten köptes förstås på Myrorna och sen överfölls vi. Jäpp. En vattenballong kastades mot oss på Linnégatan. Wow, det har inte hänt sen åttiotalet…

Sen, franska fraser hela kvällen och eftersläckning på Jefferys…TILLS NATURKRAFTEN KOM. En murare, en charmör, en dåre, en hjälte.

Plötsligt satt man i en taxi på väg till Dubliners. Muraren skrek om musikvalet. Allt annat än techno var bögigt. Techno däremot, det rockade fett.

Framme vid D. Ta det lugnt så ni kommer in, rådde muraren. Tack för tipset, liksom. Fem minuter senare låg han och juckade på dansgolvet. Hans tröja dröp av svett och det var allmänt jidder. Sätt honom i frontlinjen så kan ingen storma vårt land. Vilken naturkraft…

4 reaktioner till “Naturkraft och vattenballonger

  1. Bror min hade det tveksamma nöjet att träffa en vitvaruinstallatör av liknande kaliber häromveckan.
    Kanske någon att tipsa värvningskontoret om?

  2. Allvarligt. Det är de här killarna som blir pansarskyttesoldater. Första ledet liksom. När Storsverige förtryckte hela Europa på den gamla goda tiden hade man ju Hakkapeliter, tvångsrekryterade finska bondgrappar med med mod än förstånd på första raden.
    Utan kanonmat, inget skyttegravskrig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s