Är jag olyckligt gift och nej tack till OS

Jag har verkligen funderat på det här om jag egentligen inte är singel utan faktiskt olyckligt gift. Kanske är singelstatusen bara en projicering jag gör. Kanske är verkligheten sådan att jag är gift.

Är jag dessutom fast i ett olyckligt äktenskap – eftersom jag gång på gång sover på soffan? Jo, av någon anledning har jag övergivit mitt sovgemak till förmån för soffan på sistone. Antingen är jag gift och utkörd (vad har jag gjort för fel, älskling) eller så är det dålig feng shui i mitt sovrum. Det är lite irriterande och inte så bra för antalet timmar i neverneverland, hur som helst.

En följd av det var att jag i morse slog personligt rekord i snoozande. Till slut krävdes ett samtal för att jag skulle agera. Det var ordföranden i Sveriges olympiska kommitté.

– Kan inte du tävla i snoozande för Sverige i OS, bad han.

– Jag orkar inte, sa jag.

Sen satte jag mig upp, funderade på varför snoozeintervall är nio minuter, reste mig upp, tvagade min lekamen, drog på mig uniformen och gick till ett nästan tomt kontor.

– Sveriges olympiska kommitté har sökt dig, sa kollegan.

Det här kommer att bli en lååååååååååååååååång dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s