Flygande badrumsmattor och Stephen King-dammsugare

Två inredningsdetaljer i min koja måste ovillkorligen bort nu.

Min flygande badrumsmatta är en katastrof. Varje gång jag ställer mig på den säger jag ‘Maldiverna’. Den startar, stiger och kraschlandar rätt in i badrumsskåpet. Varje gång!!! Där sitter jag, ungefär 800 mil från Maldiverna, och får dofter, tandpetare och annat i skallen. Helt värdelöst.

Sedan måste min Stephen King-dammsugare förintas. Jag snattade den hos författaren i fråga en gång för länge sedan, men den är inte som andra dammsugare. Istället för att ta upp smuts har den numera börjat spotta ut gamla dammtussar, smulor och annat från förgångna år.

”Hej, Anjo. Minns du hur du sög upp oss dagen efter den där misslyckade dejten när gylfen fastnade på väg till krogen”, skrattade ett par ruttna nötter.

”Anjo, varför sög du upp oss. Vad gjorde vi för skada under din säng”, klagade en oroväckande muskulös dammråtta.

”Fullkornspasta är nyttig, kom och ät upp mig”, ylade några gamla Fusilli som hade en helt annan brun färg än fullkornsbrun.

Jag får pensionera dammsugaren, den saken är klar. Jag får helt enkelt börja använda min mopp när jag rengör istället. Kruxet är bara att jag köpte den av en voodoopräst på Haiti.

2 reaktioner på ”Flygande badrumsmattor och Stephen King-dammsugare

  1. Jag blir mer och mer övertygad om att städning är något som spanska inkvisitionen antingen borde utföra eller förbjuda…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s