Så bra…

Ibland får man förnyat hopp om mänskligheten. Jag läste precis en fantastiskt bra text om kärlek mellan systrar. Enkel. Självklar. Naken. Rak. En historia berättad med vanliga ord, men med så mycket färg och innehåll att den hade blivit en vacker tavla. Så bra, för att den klarar att berätta det svåra utan svåra ord.

Det är bara att hoppas att sagan slutar som systrarna förtjänar, tycker jag.

Jag kände igen min egen familj i orden. Bästa gangstrarna på jordklotet, Cosa Nostra – Johansson style. Världens snällaste människor…

Och ett råd som inte återges fick mig att nicka väldigt mycket. Ljusskapande aktiviteter var det…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s