Hårdträningsmånad – jag kommer att bli så fet

I min nuvunna struktureringsiver har jag även ritat in ett gäng träningsklasser i kalendern. Käckt märkta i grönt, för att ge sken av att vara hopp, vår, liv, glädje etc. I själva verket är de förstås inget annat än genvägar till kolesterolhelvetet.

Det är nämligen så här. För att komma till gymmet måste jag ta endera av tre vägar.

Korta vägen: då passerar jag två pizzerior, en thairestaurang och min älskade kvarterskrog Paddingtons.

Omvägen: då passerar jag två pizzerior, varav en med fullständiga rättigheter, en fulkina, en krog, ett gatukök, ytterligare en kines, en thairestaurang och så Paddingtons.

Bakvägen: då tvingas jag gå förbi tre pizzerior, varav en med fullständiga rättigheter. Dessutom är den vägen så backig att jag skulle dö innan jag kom till topps.

Givet att jag tränar fyra dagar i veckan fram till jul kommer jag att utsättas för en störtflod av frestelser. Jag kommer gång på gång att tänka har jag spinnat gör nog inte kebabpizzan någon skada.

När jag någon gång flyttar ihop med en dam kan hon få önska öppen spis, balkong, terrass, jacuzzi och heltidsanställda nubier som viftar med palmblad. Själv tänker jag bara kryssa i kravet på att bostaden ska ha ett närliggande gym som inte omges av snabbmatsställen.

Fan, Active ligger mitt i ett minfält och jag har inte mage att undvika smällkaramellerna. Damn it!

4 reaktioner till “Hårdträningsmånad – jag kommer att bli så fet

  1. Taskigt läge. Men de där matställena kommer väl ligga där dom ligger även när du är på väg till andra saker än träning?

    Så fortsätt träna, men tänk GI när du svullar på vägen hem. Det är mycket trevligare att inse att det är riset och inte thaigrytan du blir fet av. Att det är degen och inte all ost, sås och kebabkött på pizzan du flir fet av etc. Fan, du kan till och med kosta på dig att slänga en och annan pizzakant, för att du måste tänka på figuren.

  2. Nina >> När jag flyttade hit var Olskroken en retreat för hälsofreaks, sedan har det bara gått uppför…

    Marie >> Jag kan inte. Det har bildats någon form av kraftfält mellan pizzeriorna som håller oss Olskroksbor fångna.

    Bruce >> Jag har försökt att köpa pizza utan deg, men de vägrar lyssna på det örat. Jävla charlataner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s