Ge badkaret en banan

Jaha, dag ett av hårdträningen är till ända. Jag överlevde den pizzeriasnitslade banan – även om jag fick en tår i ögat när jag nästan var hemma. Där kom tre tjejer ut med två förföriskt doftande lådor och den som inte bar en låda, hon bar en gigantisk cola och en chipspåse som var större än min kompiskrets.

Spinningen gick i huvudsak bra. Visst, det var lite knäckande att fröken uppmuntrade det faktum att jag klarade tankenöten sittande-stående-trean-stående-sittande etc, och dessutom i hyfsad takt, genom att ge mig en banan.

Det smärtade lite att hon bytte ut Anne-Lie Rydés Han ser ut som en karl mot Han ser ut som ett badkar med okänd artist när min tröja råkade glida upp.

Men, på det hela taget bra. Jag är nöjd.

Killen från Unibet som stod och tittade på sa att oddsen på att jag inte skulle misstas för julegrisen i år, även med äpple i munnen, såg klart bättre ut för mig.

Bra början…

4 reaktioner till “Ge badkaret en banan

  1. Åh, ångest. Nu mer eller mindre tvingar du ut mig i löparspåret. Jag kan ju inte vara sämre…eller så går jag och köper lussekatter… Alla dessa beslut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s