Ångestsamtal

När jag vaknade i morse var jag kallsvettig, kroppen skakade och jag mådde oerhört illa. Jag hade haft en ohygglig mardröm. Jag ringde bums min bäste vän. Mardrömmen hade skänkt mig en ångest som nästan förintade mig.

– Du anar inte vilken mardröm jag hade. Jag drömde att jag spinnade tre timmar igår och sen gick jag hem, åt nyttig mat, vilade, låg på spikmattan och avslutade kvällen med att läsa nya numret av Aktiv träning.

– Eh, det var ingen dröm, Anjo. Det där var faktiskt vad du gjorde igår, svarade polaren.

– Herregud, vilken mardröm, sa jag och la på.

Det var tyst i lägenheten. Förutom några kvävda snyftningar från mina lår, hulkningar från ljumskarna och vader som kved och bad om nåd.

Diem perdidi.

4 reaktioner till “Ångestsamtal

  1. Aktiv Träning. Läser någon den? Jag har den för att få en gratis pulsklocka, men längre än så sträcker sig inte intresset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s