Junkie

Ibland försöker jag dölja det. Jag går ut på gatorna som en vanlig man, dricker öl, alibiköper Burger King som jag sedan stoppar ned i min kombinerade dokument- och skräpmatsförstörare. Men, så kommer det i kapp mig – missbruket.

Here we go igen idag. Efter en dekadent helg där jag ville vara frisk, så fick jag ett återfall. Upp på cykeln och tramp, tramp, tramp.

– Mår ni bra, ropade Anna.

– Ja, ljög alla utom jag. Jag satt längst bak och muttrade: som en albino i Burundi.

Sen ut och förbi Paddingtons. Jag kastade nervösa blickar omkring mig, ville veta att ingen av mina vänner såg mig lämna gymmet, jag smög undan in i skuggorna och såg till att få mig en fix när jag var säker på att ingen såg.

Ah, det var skönt. Sen kom ångesten och nu ligger jag här och tänder av.

Det är pinsamt, men sant. Jag erkänner. Jag är en junkie. Jag dricker Gainomax. Men jag ska sluta. Jag lovar.

Förlåt…

4 reaktioner till “Junkie

  1. Främsta anledningen till att sluta med gainomax är väl att det bara är ren ripoff. Ät en banan och drick vatten.

    Eller gå in på Paddingtons då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s