I denna ljuva sommartid

Någon stal en timme sömn från mig i natt. En timme jag var i starkt behov av efter att ha hälsat på hos Enrico Pallazzo. Där tillbringade jag för övrigt Earth Hour lyssnandes på en trubadur, snackade med en skock trevliga människor och suckade lite över hur kreativ den miljön är.

Nåväl, inte mycket att göra åt det här med tidsstjälandet.

Det var bara att ställa fram klockan när jag vaknade. Sen passade jag på att ställa om kroppen till sommartid också. Fantastiskt skönt. Nu behöver jag inte träna, jag bara ställde fram kroppen – och så försvann vinterspäcket. My God, helt plötsligt har jag tvättbräda och är redo att gå till stranden.

2 reaktioner till “I denna ljuva sommartid

  1. Tvättbräda, på en timme?
    My God, du skulle ju kunna bli riktigt rik om du började berätta för folk hur du gjorde…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s