Yoga

Okej, kan någon förklara varför jag fyllde i alternativet kanske på frågan om jag ska delta i Active Wellness heldag om yoga?

Min smidighet får ett kylskåp att framstå som en lindansös.

Min förmåga att sitta still och vara meditativ får en kolibri att framstå som en pårökt rastasnubbe.

Mina möjligheter att sträcka ut mig i rörelser som heter lealösa lyftkranen eller flämtande duvnäbben är ungefär lika stora som en vegans chans att vinna SM i korvätning.

… och ändå gör jag det?

Vad är det med mig? Nyss fick jag för mig att jag skulle haka på Army Camp, nu detta. Vad kommer nästa gång? Att jag anmäler mig till ett danspass?

Åh, herregud. Nu måste jag gå och sätta mig i ett hörn och krama snuttefilten. Jag är plötsligt väldigt rädd.

5 reaktioner på ”Yoga

  1. Sis 1 >> Nja, jag skulle aldrig kunna se mig själv i spegeln efter det.

    Kontaktmannen >> Jag är faktiskt en humla. Humlor är coola. De är som getingar, men har mycket bättre attityd. Nu menade jag inte just Häcken med getingar, utan såna som stökar och bråkar. Humor däremot – de är sköna rackare som bara humlar omkring. Det där med yogan – jag är rädd att jag ska stelna i en pose. Sen bronserar de mig och ställer ut mig som en staty i Redbergsparken. Huu… Men, jag kommer förstås att genomföra det där, haha 🙂

  2. @ Fiffi – jo, jag har faktiskt en yogabok och försökte lite (bakom jävligt nedfällda persienner). Tror att till och med min taklampa skrattade. Och jag var på core en gång när vikarien egentligen var yogainstruktör. Låt oss säga att det öppnade en ny dimension av bålsmärta. Men, jag ska nog testa det här i alla fall. Kan ju bli spejsade blogginlägg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s