Vågar inte sova

I mitt sovrum ligger råttfällorna apterade. Jag sitter med brödkaveln i näven, upptryckt mot väggen. I natt ska jag inte sova. Jag vågar inte. Natten som gick drömde jag om hårdträning och hur instruktörerna slog in min dörr för att ta med mig på straffträning.

Jag är rädd att drömmar kan bli sanna och att jag hamnar i en svensk slasherfilm. Ingen Jason, ingen Freddy, ingen ond docka – bara instruktörer med solsken i blick och mord i visselpipan.

Jag har tryckt på alla ömma punkter idag, det tog hela dagen. Jag är trött. Min rygg värker. Ljumskarna gnyr och framsidan av låren är verkligen baksidan med hårdträning. Men, jag vågar inte sova. Tänker inte sova.

Kakmonstret, skydda mig. Vandra med mig genom detta, mitt Golgata. Mata mig med Ballerina längs Via Dolorosa. Överge mig inte när jag spikas upp på träningskorset. Jag kommer att dö, men återuppstå. Kanske lite smalare, men fortfarande din lärjunge.

Herregud, vad trött jag är. Och om 14 timmar är det dags igen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s