Där rök min oskuld

Jag blev av med min oskuld i eftermiddags. För första gången har jag föreläst och berättat om hur det är att vara copywriter, skrivande, sociala medier och annat.

Dessutom hann jag med att titta en stund på en väldigt söt kvinnlig polis som föreläste innan mig. Mumma.

Det var riktigt kul att under en dryg halvtimme prata om min kärlek till orden, varför gräsänder och spinning får min hjärna att bete sig underligt, om kunder som hissar det de dissar efter några glas rödvin och så vidare.

Jag vill nog göra om det, tror jag…

5 reaktioner på ”Där rök min oskuld

 1. Men anjo, du skämtar.
  Stort, stort grattis till att du föreläst, är övertygad om att det var jättebra.
  Men vad skriver du sen? ”titta på en söt kvinnlig polis. Mumma.” Inte ens en gång lyssna också?
  Du förstår väl att alla de studenter som var på din föreläsning direkt går in och läser detta på din blogg.
  Känns som att du skickar mycket konstiga signaler till dem. Snälla, kan vi inte ha kommit lite längre?

 2. Självklart lyssnade jag också – hon pratade om sekretess i kontakter med journalister, vikten av att inte ha några fantasier i kommentarerna, att det nya Rakel-systemet är omöjligt att avlyssna, spekulerade om Borås Tidning låg nära brandstationen eftersom journalister ringde henne när de hörde blåljus, hon förklarade vikten av att ha rätt belopp på ordningsbotar, pratade om att inget någonsin är off the record, att polisutbildningen inte längre är betald, att det är varje medborgares plikt att kunna alla lagar, att den enskilde polismannen måste byta ut korten med aktuella bötesbelopp i sin utrustning, att aldrig säga något bara för att man tror kameran är avstängd.

  Dessutom resonerade hennes kollega kring Rikspolisstyrelsen och deras informationsstab i ett meningsutbyte med folk i publiken.

  Så, nog lyssnade jag alltid…

 3. Däremot – konstiga signaler? Inte kommit längre? Det där var en reflektion – hon var söt, får man inte säga så? Det fanns inget nedvärderande eller annat i det där, vilket jag nästan tror att du antyder. Inte på något sätt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s