Vad är väl 0,5 meter?

Framsteg, bröder och systrar. Dagens övningar i Skatås gav en del hyggliga formbesked – och ett ohyggligt stelhetsbesked.

Det bra först. Jag börjar få upp flåset. Tror faktiskt att det som stör mest i löpningen nu är lite smärtor på insidan av knäna. Det hämmar en smula, men, men. Okej, det gick fortfarande åt fanders så fort det blev baklängesgång, men överlag gick det bättre idag.

Men, även solen har fläckar. Stretchingen som avslutade dagen idag bevisade att jag måste öva smidigheten. Böj er framåt med rak rygg och ha sträckta ben, fatta sen tag om tårna med händerna. Jag var 0,5 meter från målet. Jag nådde knappt vaderna. För att lyckas skulle jag behöva Don Martin-fötter. Minst.

Men, på det hela taget – vecka tre var ett fall framåt.

Se där, Jim och Linda, ett inlägg utan ironiska tråkningar och självömkan. Det tar sig…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s