Tack, Marcus

Marcus Birro slutar blogga. Jag vill, kort och koncist, säga tack.

Birro, världen blir bättre utan ditt lipande. Ju mindre vi hör av dig, desto bättre.

Du är litteraturens Tomas Ledin. Tack för att du håller käften.

9 reaktioner till “Tack, Marcus

  1. @ Mia – damn it, vilken kommentar. Då höll jag ändå tillbaka… Jag är så groteskt trött på Birro. Men, mer överkörning följer…

  2. Nåt sex blir det inte med mig – men jag överväger att pussa på dina skinkor som tack för kommentaren du lämnade på min blogg.

    Tror mycket av skiten Birro får på sig handlar om hans avskurenhet. Svarar inte på tweets, inga kommentarer på bloggen. Ouppnåelig på nåt vis. Då är det lätt att tappa fotfästet

  3. @ Nemo – det räcker med ett redigt handslag. Jag tror också du har en poäng i det du säger. Samtidigt har jag så svårt för någon som lipar åt kritik, men samtidigt anser sig ha rätten att racka ned på allt och alla. Det är ett patetiskt, genomfalskt och löjeväckande hyckleri som Birro ägnar sig åt.

  4. Jag kastade bort honom för gott först idag. Han sparkar åt alla håll men tål inte ens att man säger ”böö” tillbaka. Han är en lipsill.

  5. @ Studiomannen – visst är det så. Jag är inte imponerad av hans skrivande, tycker att han är otroligt överreklamerad, men det jag verkligen ogillar är just det faktum att han tar sig rätten att hacka, men anser sig vara mobbad så fort man hackar tillbaka. Birro är en bluff och en pajas. Nuff said.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s