Tröttdag

Jag vaknade i morse och funderade på om jag skulle gå upp direkt och i samma ögonblick tryckte jag på snooze.

I kväll somnade jag till redan under kvalmatchen mot Malta, gick in och lade mig en sväng och och insåg för sent att spikmattan låg kvar i sängen när jag vände mig och körde skallen rätt in bland 6000 plastpiggar.

Sen somnade jag lite till och vaknade till nyss. Fick för mig att jag skulle kidnappas (?) och såg naturligtvis till att hoppa ur sängen och smyga ut ur sovrummet. Men, jag glömde inte att ta med mobil och plånbok. Kom på mig själv i vardagsrummet och hoppas nu att ingen av mina grannar är en sån som filmar och lägger ut på YouTube. I så fall är jag snart en viral idiot.

Jag borde nog sova lite till. Undrar vad som händer nästa gång jag vaknar. Kanske bäst att ta på hockeyhjälmen.

2 reaktioner till “Tröttdag

  1. Att köra skallen rakt in i spikmattan slår nog det mesta. Till och med att stampa på den med en försoven, klumpig fot. Nu har jag lärt mig (nybörjarfasoner, the hard way) att skjuta in den under sängen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s