Irriterad och förbryllad

Ibland förstår jag mig inte på mig själv. Just nu är ett sånt ögonblick. Mitt beteende eller brist på beteende förvirrar mig verkligen. Det känns tomt, konstigt och jag vet inte vad. Jo, irriterande. Väldigt irriterande. Jag fattar verkligen inte vad som pågår i min skalle i dag.

Och jag tänker inte förklara det bättre än så, det vore orätt. Måste sortera lite först. Sen reda ut det i rätt ordning och få det ur mig.

Får börja med att vika tvätt och diska. Det är inte förbryllande, men monotont.

Grattis, det här var dagens mest introverta bidrag till bloggvärlden, men det behövde skrivas.

4 reaktioner till “Irriterad och förbryllad

  1. Hur som helst är det trevligt att se att jag inte är den enda som är hemma en lördag & tvättar och diskar.. 🙂

  2. Mm sant. Men för min del gör det inte så jättemycket, hade inga storslagna planer. Hemmakväll med katten, gå runt och småfixa och dricka en hof eller två tycker jag inte är så fy skam. Även om det råkar vara fint väder ute.. Förhoppningsvis blir det fler dar. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s