Massage och molntaxi

Jaha, då kan vi addera massagebänken till tjänsteställen som jag somnat på. Tidigare har jag somnat på bio, i kyrkan och hos frisören. I dag räckte det med ett par minuters tryckande, så var det god natt barn.

När jag vaknade hade han tryckt på så många triggerpunkter att jag nått fullständig insikt om allting.

Plötsligt förstod jag till fullo vansinnet i att vi äter allt mer, rör oss mindre och den perfekta korrelationen mellan det och en amerikansk snabbmatsindustri som vill göra oss till feta slavar så att de kan ta över världen och förvandla oss till en tayloristisk massa.

Plötsligt visste jag att alla som grillade taskig korv i sina foppatofflor, och samtidigt lyssnar på Ledin, egentligen är inkapslade älskare av Heidenstam, men att de just nu är små puppor som blir fjärilar sen. Det värmde min själ.

Det var lite på samma spår som jag insåg att fula t-tröjor med patetiska tryck som anspelar på sex faktiskt bara är ett rop på hjälp. Bärarna av dessa ska inte skrattas åt, de ska kramas och gullas med.

Sen tryckte han lite till, men när jag började känna att det faktiskt, någonstans, fanns en storhet i Tv4-sporten bad jag honom sluta. En del saker vill du helt enkelt inte veta.

Jag tog mig hemåt. Staden var så het att Gud hade kunnat steka gigantiska ägg på dess trottoarer. Det gjorde han/hon inte, vilket var bra. Att vada genom äggsmet är inte kul, nämligen.

Bilköerna var långa, så jag liftade med ett moln. Både miljövänligt och snabbt. Jag var plötsligt så mycket närmare himlen än alla som satt med trilskande relationer och usel reklamradio i en bilkö som gjorde slutmålet Bohuslän allt mindre vackert.

Tyvärr kunde molnet inte bjuda på vatten, eftersom det inte var ett regnmoln, så jag hoppade av, gick hem och somnade.

Massage gör en del med mig…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s