Bakad copywriter (recept)

Ingredienser:

1 copywriter
1 underlakan
1 påslakan
1 kudde
1 våt handduk
1 bastu/lägenhet med morgonsol

Så här gör du:

Sätt bastun/lägenheten på 800 grader. Placera copywritern på underlakanet, förslagsvis i en säng. Lägg påslakanet löst över copywritern. Placera honom/henne med huvudet på kudden – eller lägg fötterna på kudden om du vill spexa till det. Se till att ha den våta handduken i närheten.

Baka copywritern i åtta timmar, förslagsvis nattetid. Om han/hon inte själv vänder på sig otaliga gånger och trasslar in sig i påslakanet får du fixa det. Blöt copywriterns panna med handdukar strax innan det börjar yras om att roliga människor blåser revelj eller att vänner sitter på psyksjukhus.

Efter åtta timmar, eller när copywritern känner sig trött, groggy och yr, är copywritern bakad, klar och redo att utföra stordåd.

Klä på copywritern hans/hennes arbetsuniform och se till att han/hon har sitt verktygsbälte med såväl synvinklar som synonymböcker med sig. Sparka ordhoran i häcken och se till att han/hon släntrar till jobbet.

(c) Kajsa Warg, 1740

2 reaktioner till “Bakad copywriter (recept)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s