Oro…

I dag berättade ledningen att vi ska vaccineras mot vininfluensan på jobbet. Det lät märkligt och väldigt oroväckande. Jag är inte rädd för vininfluensan, däremot vore en akut spritförgiftning inget kul.

Dessutom är jag lite orolig för massvaccineringar rent allmänt. Man vet aldrig om det är utomjordingar som sprutar in pyttesmå sändare i en, så att allt jag gör i framtiden styrs av bindgalna utomjordingar med skumma avsikter.

Visst, jag litar egentligen fullt ut på mitt företag. Det är härliga människor, de är duktiga och jag vill verkligen vara en av dem – men, min mamma har alltid sagt att man inte helt ska utesluta att man hamnat bland utomjordingar. Enligt henne tar det oftast 4-7 veckor innan de avslöjar sig. Och jag har bara varit här i två veckor.

Två veckor och redan tal om mystiska vaccinationer utförda av en, hittills, icke namngiven läkare.

Jag får gå till jobbet i staniol ett tag. De kanske kan läsa mina tankar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s