Papper

Jag bestämde mig för att leta upp ett viktigt dokument strax efter gryningen. Jag hade hostat, snörvlat och vridit mig tillräckligt.

Inget botar nämligen en förkylning så effektivt som vitlök och städande som min mamma brukar säga. Möjligen kan harmonin och ingefäran som Shohreh skickade från Indien utmana…

Jag borde dock veta bättre än att öppna Pandoras box. Eller, så borde jag kokat mer kaffe. Herregud, det är direkt förödande att upptäcka gamla räkningar som bevisar oerhört ogenomtänkta inköp och tidningsprenumerationer.

Och, behövde jag egentligen se bilden på en naken släkting, endast strategiskt täckt av tulpaner, som tackade för uppvaktningen på 40-årsdagen?

Jag hittade också medaljerna från studietiden, manschettknappar (?), datordisketter (hur länge har den här lådan funnits egentligen?) och skolkataloger från en tid när vi alla såg för jävliga ut.

Så, hittade jag dokumentet? Naturligtvis inte.

8 reaktioner till “Papper

  1. Moahahahah… faster dyker upp här också… Jag hade precis tänkt att skriva att vi ser fram emot nästa kort, men hon hann före mig!

    1. Jag får härmed avsluta alla referenser av det mer ekivoka slaget som gäller släktingar inser jag. Synd, där fanns ju en del att ösa ur…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s