Diamanter

Kom hit och hälsa på, brorsan.

Ska jag komma hem med glass och skvallertidningar?

Jag dyker upp på te ikväll.

Jag saknar ditt sällskap, vi får träffas nu.

Vi måste ses och snacka snart, det här duger inte.

Tänker på dig.

Vad ska jag säga? Jag är deppig, det tar ett bra tag att ta mig ur det här, tror jag. Mycket tankar, vackert bitter musik (My Morning Jacket, Woven Hand, 10000 Maniacs och nya favoriten Songs of Green Pheasant) och lite ont om glada miner.

MEN, jag är omgiven av diamanter. Fina, oförstörda och gnistrande diamanter. Min familj – Cosa Nostra – och mina vänner. De bästa i hela vida världen – oavsett om de hör hemma i Prästgårdsängen eller på Riddarholmen.

Dessutom har jag 70 sköna människor runt mig som gör mina Dolly Parton-timmar mer än uthärdliga.

Tack – ni gör det lättare för även den här kolbiten att bli en diamant en dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s