Pizzeriadetaljer

Två, nej tre saker, är ytterst märkliga på min lokalaste pizzeria (det finns en hög i Olskroken).

1. De har all bearnaise- och vitlökssås i sportjohanflaskor (vilket jag nämnt tidigare).

2. Under ett av bordens glasunderlägg finns en utklippt papperspizza där en slice saknas. Där står adressen till Aftonbladet(???).

3. Under ett annat glasunderlägg ligger ett utrivet uppslag ur en gammal AJ-katalog som propagerar för att folk ska köpa utemöbler (???).

Bubblare: norska veckotidningar (Hjemmets journal) och det faktum att bagaren efter sitt mobilnummer på menyn har skrivit Comviq.

8 reaktioner till “Pizzeriadetaljer

  1. Åh pizzerierna i Olskroken. Nästan det jag saknar mest med att ha flyttat ifrån Lunden för några månader sen 😛

  2. Tycker det låter som ett mysigt ställe. Lite personlighet ska de allt ha, pizzeriorna, om man ska komma ihåg dem. Eller riktigt jävla bra mat.

  3. @ Sandy – Jag borde sakna dem, inte handla hos dem!!!

    @ Trollets mamma – haha, nej det tror jag inte.

    @ Tessan – jag håller med. Den bästa pizzerian var pizzeria Smörslott i Björkekärr. Deras Batman var den godaste pizza jag någonsin ätit. Dessutom var deras såser baserade på yoghurt istället för kletigt fett som de flesta andra. Värst? Tja, det fanns en fransk (?) pizzeria i Cork, Irland som serverade hemska pizzor med vattnig majs som toppning.

  4. jag tycker nästan alla pizzerior har en väldigt märklig inredning..huva får nästan kalla kårar av den…men pizza..det gillar jag 🙂

  5. Klart man skall handla på pizzoriorna Anjo! Hur skall dom annars klara sig? Å hur skall man själv klara sig, det undrar jag 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s