Julklappsfynd en masse

Vilken underbar katalog som landade i brevlådan i veckan – Sparköp gör gott.

Här är mina måsteköp ur katalogen:

Dansande julgran: Den dansar, sjunger och snurrar så att alla får del av underhållningen. Wow, jag tror till och med att den är häftigare än rocktomten (trots att han spelar gitarr och rock samtidigt som han dansar och är hela 33 cm hög).

Fleecepläd: Ska jag välja värmande snögubbar, jultomten eller fyra söta katter i en korg? Nä, det blir läckert leopardmotiv – den texten fick mig på fall.

Förälskade svanar: Ett exklusivt prydnadsföremål som fascinerar – precis som riktiga svanar. Gotta have it.

Easy-Off: Given när jag ska tappa vikt, den gynnar avsöndringen av kroppsvätskor genom att värme alstras. Dessutom har man den under kläderna så att ingen ser den (men känner man inte lukten av kroppsvätskorna?) …

Hundmagneter: Hur har jag kunnat leva utan kylskåpsmagneter där söta hundar har brokiga damhattar? Kan någon svara på det? Oj, såg just att de även finns med katter i damhattar? Dessa val, dessa val…

Rosenbukett: Mycket naturtrogna och håller i ”evighet”. Grymt, jag gillar citationstecken kring ”evighet”.

Sängbro: Skapa en ”riktig” dubbelsäng. Va? Har jag sovit i en falsk dubbelsäng fram till nu?

Gelésulor: De isolerar från kyla och värme. Grymt, jag vill leva i en lagom värld. Och de säger att mår dina fötter bra så mår hela kroppen bra. Ska testa det när jag ätit för mycket ostbågar.

Innesockor: Wow! Och med 3D-motiv dessutom. Katter? Tomtar? Andra katter? Nej, jag kör på grodor.

Sandal: Något för mamma, kanske. Undrar om hon gillar somrigt ljusbrunt?

Duk Rose Paradise: Enligt texten är den unik: något liknande har du troligen inte sett. Nej, en duk med rosenbrodyr är fan sjukt ovanligt. Ned i varukorgen.

Tårätare: Nu kan man fixa tårna när man sover – och den levereras i 2-pack för höger och vänster fot. Tack, Gud.

Magic fönstertrasor: De gör rent utan vatten och rengöringsmedel och är säkert bättre än Window Wonder Mop som fanns några sidor tidigare och krävde fönsterputs (känns så sidan 21).

Ugnsgaller: Det passar alla ugnar. Wow, det är lysande. Inte visste jag att alla ugnar är 33,5-57 cm breda. Nu vet jag.

Skinnväska: Den är perfekt när man vill organisera och ha kontroll, eftersom den har ett nästan oändligt antal fack. Så många vill man verkligen ha när man ska ha koll.

Miniräknare: Stoppa pressarna. En miniräknare med hela 8 tecken! Köp, köp, köp.

Sittkudde ”Ergonomi”: Det här är en anatomiskt utformad kilformad sittkudde. Jag har kört för många mil utan den, det inser jag nu. Med den ser man bättre, kommer högre upp, kör säkrare och sitter bekvämare. Dessutom är undersidan antihalkbehandlad. Det är bra, annars kan man ju halka ned bland pedalerna.

Öronsnäcka:  den är till för dig som vill höra bättre och är så bra att den har varningstext: OBS! Att smyglyssna på privata samtal är inte tillåtet.

Äh, jag tar nog fyndlådan istället. Undrar vad jag får där? Magiska magnetarmband som sägs ha läkande effekt? Antisnark-clips som illustreras med en överkorsad snarkande man? Guldfärgad nyckelpiga som döljer en klocka? Brodyrset med delfiner? Dammsugarpåse som håller i ”evigheter”? Avancerat konstruerad lökhackare? Vidareutvecklad nagelsax? Charmig köksgroda med svamp? Kikare med separat dioptrijustering och inbyggd kompass?

Det är jobbigt att shoppa…

7 reaktioner till “Julklappsfynd en masse

  1. Kommer du ihåg nu då att du ska skicka den där fina shopping-tidningen till mig? Så att även jag kan få ta del av dessa exklusiva varor. Förstår inte hur jag har kunnat leva utan hundmagneter och evighetsrosor så här länge. Inte undra på att man blivit en bitter och förgrämd surkärring.

  2. @ rebecca – antingen fantastiskt eller vidrigt, juryn har inte bestämt sig än.

    @ Den hemska tvillingen – smart, du har tänkt på allt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s