Teliapostludium

I fredags ondgjorde jag mig över och offentliggjorde en dialog jag haft med Telia. Inom fyra timmar hörde Telia av sig och ville få min syn på saken. Nästa arbetsdag var ärendet löst och jag fick kompensation för strulet.

Så, i rättvisans namn – snygg räddning, Telia. Ni har givit mig min tro på mänskligheten åter – och min tro på kraften i den här bloggen har stärkts.

Nästa mål är att övertyga tomten om att ge mig allt jag önskar i julklapp via ett och annat blogginlägg.

Här tänker jag dock också använda en privatdeckare som har en del bilder på tomten ihop med Lucia och hennes tärnor. Låt mig bara säga så här, Santa. Det är inte där stjärngossehatten ska sitta!

3 reaktioner till “Teliapostludium

  1. Snälla börja inte stressa inför jul redan. Det är för fan fortfarande oktober. Najs med Telia. Tro om det skulle funka likadant med Ellos som jag är…något… missnöjd med för tillfället

  2. hmmm…så Telia rular? Nåja cred ska kred ha. Snyggt av Telia – kan man få även BBB och Går Bort…jag menar com hem att snygga till sig så kommer nog snön att falla i helvetet 😉

  3. @ Tessan – Ellos har fått mycket plus för hur de hanterar saker, så det borde fungera.

    @ Stefan – Rular och rular. De räddade en situation som varit illa skött. Com Hem verkar vara allas spottkopp. Allt verkar gå snett där, trots de snälla tanterna i reklamen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s