Jultomten slår tillbaka

Mitt hot i går om att ge tomten ett ultimatum gick inte så bra. När jag kom hem förut låg ett halmbockshuvud i min säng. Tydligare kan det inte sägas.

Dessutom har jag i dag, vid flera tillfällen, känt stickande smärtor i rygg, tuss, skrev och bröst. På mitt matsalsbord hittade jag orsaken – en liten voodoodocka som föreställde mig. Lite här och där var granbarr instuckna.

Och nyss ringde två av tomtens nissar på. De hade helt klart boffat lim i tomteverkstan, men deras snoriga hot var äkta och budskapet tydligt: back off. Annars var det tydligen jag som skulle ligga griljerad på familjens julbord med ett äpple i munnen och en väldigt utåtagerande pepparfrukt uppkörd någon helt annanstans.

Jag vet inte vad jag ska göra. Antingen backar jag undan – eller så avslöjar jag bilderna där tomten bevisligen klär ut sig till häxa runt påsk och fraterniserar med Djävulen på Blåkulla.

Det här kräver kaffe.

En reaktion till “Jultomten slår tillbaka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s