Pyssel pågår

Jag har stuckit mig på en nål i dag. Upprepade gånger. Mitt högra pekfinger är ömt och plåsterförsett, men det var det värt.

Jag har nämligen sytt reflexvästar till alla gräsänder som jag passerar på väg till jobbet. Det var inte helt lätt, men det gick. Nu kommer de att synas även i totalt mörker och slipper bli påkörda av dumma cyklister.

I morgon ska jag virka halsdukar och sy upp mammelucker till dem. Undrar om jag inte ska åka till landet en sväng också. Då kan jag banka, spika och bända till lite broddar så att de inte halkar på isen i vinter.

Yeah me…

4 reaktioner till “Pyssel pågår

  1. Yeah you!

    Skall vara extra försiktig på sträckan Ullevi – J Sigfrid Edströms gata. Cykla med roterande saftblandare i max 5 km/h. OK?

  2. @ Nemo – du är en storstjärna. Vi ses på måndag 🙂

    @ Malin – gräsänder är alltid söta, men i reflexvästar är de kort sagt bedårande.

    @ Nina – jag kan inget annat göra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s