Sakta jag gå genom stan

Efter en hård dags slit som innehöll en lyckad webbpresentation för en betydande kund (två kakor tog jag, för övirgt) fick min projektledare en stor raket.

Själv fick jag en promenad hemåt. Ett onämnbart fotbollslag i den här stan hade sålt ut arenan, vilket det tydligen heter när man ger bort alla biljetter gratis. Nu var det visst 7000 av gästerna som inte dök upp, men strunt i det. Det var säkert kul på den halvtomma arenan.

Vad som var riktigt kul var att gräsänderna i ån moonade alla makrillar som gick förbi. Tydligare kan det inte sägas.

Gräsänder är genier!

2 reaktioner till “Sakta jag gå genom stan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s