Bilder

På sistone har jag fått en del bilder från färska mödrar. Jättekul. Som jag unnar trumpetdamen och Cuba Libre lyckan. Fanny och Oliver är tvärsöta och jag gläds med två av världens coolaste damer, tro inget annat.

Det är dock lite surt att aldrig kunna skicka något i retur. Så, vad ska jag göra?

Ska jag skicka en bild på min senast inköpta påse ostbågar och säga: Titta, vad söt lille Alma är?

6 reaktioner till “Bilder

  1. Åh jag förstår dig. Inte mindre än fem av mina vänner fick barn i år. FEM! Och tre till i januari/februari. Och visst är glad för deras skull men samtidigt det bara påminner mig om hur förbaskat singel jag är. Det känns att glappet blir bara större.

    1. Jag förstår dig, verkligen också. Visserligen brukar jag få höra att killar kan vänta längre, när jag pratar med tjejer – men, även vi har biologiska klockor. Jag vill inte bli 50-60 innan det är dags. Jag vill kunna dribbla av min son och spöa spolingarna som tittar på min dotter, inte bli kallad morfar på föräldramöten …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s