Tipslördag

Jo, i dag skola jag och ett urval av mina närmaste titta på fotboll. Nej, det blir inga nätbrynjor. Tilltugget består förvisso i en senare del av aftonen av chips, OSTBÅGAR och annat, men dessförinnan inmundigas ostar, korv och annat trevligt.

För att säkra att det blir en strålande dag har jag naturligtvis valt att ställa mitt starkaste och bästa lag på benen.

Den taktiska uppställningen är 4-5-1 och jag har formerat laget ganska så finurligt. Åtminstone kände jag mig som en bättre coach än killen före mig som köpte 12 Åbro och en seglarvatten.

Backlinje:

På ytterbackarna huserar två karbonkopior vid namn Nils-Oscar. Moderna ytterbackar som vågar sticka upp. I och med att det är november och kallt har jag sen kompletterat backlinjen med två brittiska fyrtorn som fixar det mesta – Marston och Fuller.

Mittfält:

Tre skotska trillingar bildar ett av de mest spännande innermittfält världen skådat sedan VM-58. De kommer från klanen Belhaven och är något av Skottlands blomma. På kanterna har jag två jänkare, Sierra Nevada och Anchor. Känns passande eftersom USA numera är både lite vänster och höger.

Anfall:

Ska du ha en striker så är det givetvis en snögubbe från Harviestoun.

Avbytare:

En flaska Apotekarnes julmust.

Vänta, målvakten då? Ja, men det är ju jag…

Okej, då kör vi, dags att sjunga upp.

Who ate all the pies, who ate all the pies
The referee’s a wanker
Who are’ya?

Hörs (kanske) i morgon.

 

10 reaktioner till “Tipslördag

 1. @ Daniel – iPhone + essentiell tremor = dåliga bilder.

  @ Lorraine – detsamma, min vän.

  @ Ganslandt – word, det var inte en bra look.

  @ ia – tja, lycka till. Du verkar behöva det.

     1. Ja, att koppla Köpenhamn och porrbio till en bild på ölflaskor måste nog sorteras in under avdelningen missuppfattningar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s