O Sole Mio

I morse, på väg till jobbet i kylan, såg jag en gräsand som bröstade upp sig. Sen öppnade den sin lilla näbb och sjöng O Sole Mio. Omedelbart flockade sig kvinnliga singeländer runt honom och tjattrade väldigt upphetsat.

Det blev nästan lite slagsmål om hans gunst, men rätt snart simmade han, med sitt hjärtas dam, mot en soluppgång som skulle komma om en timme.

Funkar det för änder, måste det funka för mig, tänkte jag en stund senare. Jag vill träffa någon, jag vill bli kär, dags att sjunga. Jag stod mitt på Drottningtorget, harklade mig och brast ut i O SOLE MIO.

… och plötsligt var jag omringad av gräsandshonor.

6 reaktioner till “O Sole Mio

  1. @ Sis 1 – nej, antagligen inte.

    @ Tvillingen – och du tror att jag skulle kunna sjunga utan att stoppa munnen full av ostbågar? Hur sexigt är det att spraya trånande kvinnor med cheez doodles-smulor?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s