Snöbilder

Fredag 06.02. Tuppen sover under sitt duntäcke. Den enda galningen är jag. På väg till jobbet. Fast, längre ned på gatan står han, den gamle mannen. Utanför hans port är snön borta och han skrapar nu rent allt som ligger innanför tomtgränsen. Överallt annars är det snödrivor, men inte där inte. Hoppas hans Brf uppskattar honom. Det är vackert att se honom.

Fredag 23.00. Jag och Konrad släntrar ut från Bishops Arms. Det snöar. Det är kallt. En man kommer gående dragandes på en snowracer där dottern sitter och ler lyckligt. Att åka så på Västra Hamngatan, det görs inte varje dag. Grattis till OS-silvret, säger mannen på bruten svenska. Det är väldigt vackert, allting.

Okej, vintern är härmed ursäktad. Fast, håll igen lite nu. Jag glömde ett par saker på jobbet och måste ut.

2 reaktioner till “Snöbilder

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s