Vädret leker

Okej. På lunchen föll det lovikavantar från himlen. När jag åkte hem från jobbet vid tjugo över åtta ösregnade det.

Så, hur ska jag klä mig i morgon? Gummistövlar med broddar? Ska jag knyta fast en kudde runt tussen så att den givna vurpan – när regnet frusit till i natt – slutar mjukt?

Det får nog bli kudden. Enligt uppgift ska vi dricka champagne på jobbet i morgon, så jag lär ju inte överleva promenaden på Göteborgs näst sämst skottade gata, Vallgatan. Tror att skumpan handlar om jubel över min nya frisyr, eller så har vi vunnit en ny kund … Den som inte vurpar och går hädan får se.

Fotnot: Sämst skottad är Redbergsvägen.

3 reaktioner till “Vädret leker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s