Badminton med Buddha

Jag har kommit igång med träningen!!! The All Religions Fitness 24-7 Center i hörnet Kungsgatan-Mordor är platsen.

I dag började jag med att spela badminton med Buddha. En väldigt tråkig match. Jag servade och han satt på golvet och sträckte sig knappt efter bollarna. Det blev 15-0 15-0 15-0. Mina påpekanden om att han knappast brände tillräckligt för att gå ned i vikt på det sättet bemöttes med att han sket i det. Han kunde alltid åka stora vagnen hem.

Sen blev det squash mot Shiva. Lite tuffare, kan man väl säga. Fyra händer är rätt fuskigt och dessutom hade rackaren en grym slicad backhand, som kunde komma från rätt många olika håll.

Spinningklassen avbröts snabbt. Dionysos hade grundat lite för bra och kräktes redan under uppvärmningen. Den i vanliga fall snälle Balder hade köpt nya cykelshorts, lackade svårt och fick till slut brottas ned av Apollon för att inte slå fyllot från Olympen sönder och samman.

Step? Hopplöst. Amor stötte hårt på Pallas Athena, men av utmattning efter att ha försökt hålla takten som Hera drev upp, missade han grovt med sina pilar, varpå det istället flammade upp en het romans mellan Afrodite och Frigg.

Och bodypumpen var inte så lite pinsam. Mars, Ares och Oden försökte bräcka varandra genom att lyfta för tungt – varpå de slocknade efter en halv minut på bicepslåten och blev utskrattade av Idun och Siw.

Simträningen sabbades av att Moses delade poolen med jämna mellanrum och sen släppte på vattnet så att jag fick kallsup efter kallsup. Mitt försök att ta Baddaren gick åt fanders. Igen!!!

Lite tyngdlyftning med Tor slutade med att han tappade hanteln på foten och i vrede slängde Mjölner i golvet. En blixt och kortslutning. Totalt mörker.

Shiva kom tillbaka, lade händer över mina ögon och klämde mig på skinkorna samtidigt som han viskade: Gissa vem det är?

Ganesha dök också upp, med pannlampa och allt. Han ville leka blindbock på temat: gissa om du klämmer på snabeln eller snoppen. Ingen lockades av det. Möjligen Zeus, hans preferenser är ju lite knepiga.

Slutligen kom strömmen åter och efter en dusch bastade jag. Då kom Jesus in och vred upp temperaturen till 320 grader. ”Har man hängt på korset krävs lite mer för att rycka igång kroppen”, förklarade han.

Jag tror att jag ska byta ställe. Droppen var när jag vägde mig och Konfucius tittade på mig, skakade på huvudet och sa: Du måste sluta äta fortune cookies.

2 reaktioner till “Badminton med Buddha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s