Tre av sju

So far so good.

Det här är en bra vecka för mig. Trots att IFK gick på pumpen. Trots att jag fick byta ut kvällens fest mot soffsnörvel. Och kanske är förkylningen bara ett utbrott som behövde komma, en föraning om vad som komma skall.

Jag har haft två fantastiskt bra möten med människor i veckan. Ett i måndags, omskakande men viktigt, och ett väldigt avslappnat och härligt igår. Jag tror dessutom att ytterligare ett bra möte vankas – ska bara undvika att bli dödsförkyld i natt.

Men, hur som helst. Jag fick ett tips om att fundera innan jag svarade på några frågor, eftersom det kanske behövdes. Jag gjorde just det och insåg att det jag trodde att jag visste, det var total tomhet. Och, det kändes fantastiskt bra.

Introvert? You bet, men oj vad bra.

Jag är trött, lite småfebrig, en lätt klump hovrar i halsen, men jag har en bra vecka. Nu åtta timmar under lakanen. Sen är det dag fyra av framtiden.

Can’t wait.

2 reaktioner till “Tre av sju

    1. Det funkade. Jag är pigg, kry och dagen är bra – trots det jag skrev i inlägget med titeln Tack!

      Det är +15 och sol i Göteborg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s