Tack!

Till dig som som använde mitt namn och personnummer för att handla hemelektronik mot faktura hos Elgiganten – TACK!

Tack vare dig har jag nu pratat med en snäll polis, två snälla medarbetare på Elgiganten, två snälla damer på Payex, en snäll dam på UC och en snäll tjej på Soliditet.

Allt är kanon. Jag drabbas inte, förutom att jag nu har spärrat mitt personnummer så att jag inte kan ta några lån eller köpa något på kredit. Inte för att jag har några planer på sådant. Fast utifall att jag skulle vilja det är det ändå inget problem, förresten. Jag behöver ju bara ringa UC och Soliditet igen, så skickar de hem en blankett som jag får fylla i och skicka tillbaka, varpå handläggning vidtar. Inget jobbigt alls.

Jag har också fått gjort en anmälan som nu ska skickas kors och tvärs över landet så att det här roliga inte upprepas. Det gör inget, kostar lite tid och pengar, men vad gör man inte för att du ska kunna njuta av lite gratisprylar från Elgiganten.

Tusen tack, du gjorde min dag.

Kram
Andreas

6 reaktioner till “Tack!

    1. Jag överlevde ekonomiskt, men det är surt att behöva jobba med sån här skit i flera timmar för att någon annan är tjuvaktig

  1. läste detta inlägg på facebook…
    hade jag mött den sablans tjuven skulle jag klått upp honom/henne rejält. det vill jag lova.
    jag är stark som självaste pippi långstrump, så personen skulle flyga låååångt åt fanders.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s