Allas favoritdjur

Zara är en klädbutik i Arkaden i Göteborg. De har skyltfönster mot Södra Hamngatan och jag tror att deras butiksfönsterschef tänkte så här:

”Folk gillar djur. Vi använder djur i skylten.”

Så långt, allt rätt. För att locka män har de valt att visa de här söta rackarna:

Eh, kanon. Nu är dock Zara kloka nog att inse att kvinnor inte är så pigga på spindlar. Istället fylls deras skyltfönster av de här populära gästerna i våra hus och hem:

Jag vet inte, och kalla mig gärna knäpp nu, men jag blir inte sugen på att handla där. Jag menar, vad väntar i provhytten? En anakonda? En kåt babian? Tusenfotingar?

6 reaktioner till “Allas favoritdjur

 1. Om det hade varit gräsänder då?

  Kan du förresten tipsa om nåt ställe i GBG, gärna östra, där man kan sitta på en bänk och mata änder?

 2. Robban – en intressant tanke

  Tvillingen – ska se om vi kan fixa en rififi-kupp

  Daniel – gräsänder är vackra, så det vore kanon. Bänkar i min del av stan? Tja, nedanför Teliahuset i Gårda och längs Åvägen mot Liseberg är bra. Det går även bra om man fortsätter ned mot Svingeln. Flera bra ställen där. Och längs Delsjövägen finns en liten promenadväg där änder gärna matas. Annars är förstås Härlanda Tjärn och Blacktjärn grymma. Varför frågar du? Har du blivit biten, eller vill du imponera på en dam 😉

 3. Hmm, nja, lite komplicerat det där, men det handlar mer om en to-do-list för några som tror sig vara vuxna men mest beter sig som nyförälskade 17-åringar. Ehhrm…

  Tack snälla för tipsen. Nästa punkt att bocka av på listan blir Vitsgruvan! (Hilarious, hade jag skrivit om jag var amerikan!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s