Action och motsatsen

Jag har varit i Stockholm hela helgen. Vi spelade in en reklamfilm som troligen kommer att bli en av de mest omtalade i tv 2011 (och mer säger jag inte om den).

Att spela in film är kul, men innebär extremt mycket väntan och dödtid, varför jag har ätit för mycket kexchoklad, druckit för mycket cola och kaffe samt hört en melodislinga 1000 gånger. Allt detta i en studio som nog var runt 800 grader varm.

Märkligt nog så kände en av gubbarna jag mötte i studion igen mig fullständigt, men efter 1000 frågor hade vi fortfarande inte knäckt varför. Irriterande.

Jag hann också med en lång promenad från studion till rätt förstad till Stockholm (en utflykt som enkom räddades av en gps).

När jag väl hittade rätt blev det grill och chill i Midsommarkransen med L och R och dagen därpå slöt två bajare, med Enbärsbusken i spetsen, upp på Charles Dickens. I Lasses hus finns för övrigt den här fantastiska skylten:

Underbart. Skyltar var bättre förr. Hade den gjorts idag så hade man väl skrivit:

”Vid brand, filma med mobilen, ring Aftonbladet och sälj filmen. Ring därefter Brandkåren eller skicka en tweet.”

Det är alltid skönt med en helg på annat håll, även om åsynen av X2000 på spår 10 var efterlängtad idag. Tyst avdelning hade jag, vilket en dam påpekade för ett sällskap som hade fräckheten att prata. De tystnade tvärt, varpå damen somnade och snarkade hela vägen till Göteborg…

Väl hemma hittade jag också datorns nätadapter som jag hade glömt hemma i fredags, varpå jag i all hast fick skaffa en ny. Var den gamla låg? I väskan jag hade med mig till Stockholm, fast i ett annat fack. Herregud, vad jag är kass. Påminner lite om när jag bytte glödlampor förra sommaren.

Nåväl – filmen blir fantastisk. Jag blev bara lite krockskadad. Midsommarkransen var somrig. Ölen kall och jag kom på ännu en rätt cool historia. Klart godkänt.

Dessutom blev jag farbror i natt 🙂

2 reaktioner till “Action och motsatsen

  1. Men…Varför visste jag inte att du var där i hufvudstaden? Då hade du ju kunnat åka med mig hem om inte annat, det är ju lite trist att köra bil själv tänker jag. Vad kul att du blivit farbror till ”världens bästa” unge! Grattis och skäm bort barnet med all kärlek du kan uppbåda.

    Kram på dig

  2. Ja, varför har vi inte koll på sånt? Det hade ju varit så mycket roligare att åka bil med dig än att sitta och sura i tyst avdelning…

    Det är kul att vara farbror, även om jag är rutinerad. Fast, jag har kärlek så det räcker och blir över, så det blir fint serrö.

    Kram i retur – vi får stråla samman med gemensamma vänner snart, tycks det mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s