Skällsordsbombare slår till

Terrorn slog till igen i Göteborg idag. Ännu en av de desperata skällsordsbombarna slet sönder liv och trumhinnor på en spårvagn. Och, det är alltid lika jobbigt när det händer. Jag var ombord, men överlevde mirakulöst – trots att jag stod ett par meter från terroristen.

Allt började  som vanligt, med massor av tjommar som skämtade och var brôtigt käcka. Då klev en sur fan ombord.

”Gävleborgs förbandslåda, järnspikar, förgrymmade onge”, hörde jag honom mässa. Försent insåg jag faran och skrek rätt ut i vagnen: ”Se upp, en skällsordsbombare – och han kommer att smälla.”

Tyvärr hade vagnen satt sig i rörelse och innan någon hann dra i nödbromsen exploderade mannen med en fruktansvärd spridning:

”Helvete, jävlar, skitungar, bastarder, idioter, satans kräk, hundskitar, motherfuckers, horor, slinkor, skökor, kanylpittar, era feta as, morsgrisar, charlataner, bögjävlar, mattknaprare, kuddbitare, herpeshärdar, jäkla apor, hyenor, schakaler, era rövhål, fan, ollon, dårar, cp-truckar, era jävla mongon, kretiner, byfånar, tjockskallar, nötter, slampor, böcklingar, heterosvin, era äckel, svinpälsar, snuskhumrar, haggor, harpyor, käringar, ragator, jävla xantippor, häxor, vårtsvin, rubbade sabla miffon, ni är hjärndöda, rudade fähundar, skurkar, bovar, banditer, ynkryggar, kryp, amöbor, oduglingar, vomeringsrester, mähän, mesar, ollade byråkrater …”

Till sist stannade spårvagnen som nu var full av mentalt döda och skadade människor. Ambulanser körde i skytteltrafik för att ge alla goa göteborgare lustgas innan de tappade allt. Några var helt bortom hjälp och läkare som anlände försökte förgäves hitta deras komiska blodådror för att kunna ge transfusioner. Den humorfyllda luften var som förbytt och ersatt av tristess, ångest och skrik.

”Ta de lindrigast skadade till Sahlgrenska och kör de svåraste fallen direkt till Majorna”, ropade räddningsledaren.

Det vitsiga begravningssällskapet anlände snart och började kratta upp tappade och kvarglömda vegamössor. Överallt låg humorbestulna och hålögda göteborgare som nu bara var vanliga svenskar, lätt desillusionerade och utan knorr i orden.

Terrorn hade slagit till. Helt utan poäng.

2 reaktioner till “Skällsordsbombare slår till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s