Trådlöst

Jag har ju installerat trådlöst nätverk hemma (lösenordet är KRÖSAMAJA) och från och med idag har jag även trådlös digital-tv.

Så, det finns inget att snacka om. Jag kör trådlöst. Ja, jag kör trådlöst. Hej då, alla kläder. Den enda sladden i min lya är sladden Gud gav mig. Inga trådar sydda av underbetalda barn i Bangladesh (eller Bollebygd) som döljer vem jag är. Så är det. Hej! Jag tittar på tv i födelsedagskostymen, så är det. Gilla läget, grannar…

Trådlös är jag. Och naken.

Och …

… förlåt det ringer.

Ja, hallå. Ja, det är Andreas. Var ringer du ifrån? Psykvården, jaha …

<blog post postponed>

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s