Absolut torr

Det har varit varmt ett tag. Jag må vara ljuvlig, men till och med jag påverkas av det, vilket tydligast avtecknar sig i armhålorna. Så jag bestämde mig för att testa Absolut Torr. Det funkade över förväntan. Igår kväll tänkte jag fylla på för att även den här veckan se fin ut. Big mistake. Istället för att stryka under armarna råkade jag dra sticket över min personlighet.

Det fungerade utmärkt. Jag blev grymt torr direkt.

Så, från och med nu kommer den här bloggen att, istället för flygande spårvagnar, svarttaxifärder med Darth Vader och advokater i mitt badrum, fyllas av kvasiintellektuella monologer om kvintessensen samt esoteriska och ambivalent introverta funderingar kring arbetslivet i Böhmen.

Dessutom har jag LP-skivor under armarna igen.

N.B. Jag har ingen aning om vad den där ovanstående meningen egentligen betyder, men fan vad torr den är.

2 reaktioner till “Absolut torr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s