Extrem tomhet

Jag letar och letar
Hittar ingenting
Försöker, försöker
Det går inte
Det är så satans tomt
Jag kan inte uppbringa något
Det finns inte ett enda skäl

… att vara ledsen, sur eller deppig

Inte ett enda skäl

Jävla sommar!

3 reaktioner till “Extrem tomhet

 1. Håller med, har försökt som fan hela dan och lyckades nästan när jag glömde att sätta fast tvättmaskinsavloppet i rätt holk och allt vatten splaschade ut på golvet. Men alltså, bara nästan, eftersom golvet nu blev rent och fint och så är det ju så roligt att ha tvättmaskin i stugan….

  Så visst är det själva fan va, ska man behöva gå här och vara glad och förnöjd också….det kan vi ju sura över en stund (kom jag glatt på och så var den surheten förstörd)
  🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

 2. Låter ju förbaskat jobbigt att vara på gott humör hela tiden och inte hitta minsta lilla sak att vara sur eller irriterad över… Jag kan faktiskt lämna över några otrevliga kunder till dig så kan de få dig lite tvärt sur så där… Kanske…

  🙂

 3. DHT – jag vet, nästan olidligt.

  Frk N – nja, kalla mig konstig, men otrevliga kunder är inte min grej…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s