Det är lunch

Jag är en stor fan av Extreme Food och dess underbara produkter. Under Kulturkalaset har butiken en egen servering bakom Storan. Vill du äta årets godaste lunch är det bara att trampa dit. Idag tog vi chili och nästa gång väntar spetten med krokodil och struts, eller möjligen känguruburgaren.

Vi provsmakade för övrigt något som har använts under krig och då tryckts in i fångars ögon eller på ställen där solen aldrig skiner. Med tanke på att några droppar, utblandade med ris, fick tårarna att rinna och mina läppar att surra i en halvtimme kan vi väl säga att den tortyren, likt all tortyr, är väldigt motbjudande.

Rätt använt däremot, i en chili, är det riktigt gott. Och riktigt starkt.

Så här ser serveringen ut. Nix, vi testade inte insekterna.

Vad som inte är lunch är dock att, efter en stark chiligryta och duttande med olika såser, salsor och annat, peta sig själv i ögat.

Det svider, mamma. Det svider.

4 reaktioner till “Det är lunch

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s