Extrem överlevnad

Nu ska vi se …

Matsäck för två veckor, nödbloss, en extra filt, överlevnadsdräkt, gps, kompass, livbåt, långkalsonger, ett dussin fältflaskor vatten, proteinkakor, kex, karta, spadar, klätterutrustning, triangakök, bränsle, frystorkat kött, kylväska, tändstickor, tält, en trave böcker, extra batterier till telefon och dator, våtdräkt, tvättmedel, tvål, duschkräm, tandkräm, tandborste, tandtråd, en flaska whiskey och så en bibel i fall det känns riktigt illa och så hopplöst att jag väljer att förlita mig helt på en högre makt …

Ja, det där är nog allt jag behöver. Jag är redo för att åka X2000 mellan Göteborg och Stockholm i morgon. Tror jag.

… kanske ska packa fallskärmen i alla fall.

2 reaktioner till “Extrem överlevnad

  1. Preparatus supervivet.
    Pluspoäng för att jag nu slipper skriva en egen packlista inför helgens eskapader i skogen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s