Nynnande kläder

Det är gråtrist idag. Istället för en länge emotsedd lunch och konsert efter det, så har jag gått lite lätt i däck. Lägenheten är helt tyst, så när som på något som låter misstänkt likt glada toner  i garderoben och byrålådorna.

På något skakiga ben bestämmer jag mig för att undersöka mysteriet.

Jag drar ut lådorna i min byrå (den som är klädd med gamla serierutor). I övre lådan nynnar boxershortsen stillsamt Simon & Garfunkels The Boxer. I lådan under håller alla de färgglada strumporna från Happy Socks hov och nynnar på Socks ‘n’ Sandals.

Nynnandet fortsätter i garderoben där skjortorna tävlar om vem som kan nynna Charlatans-låten White shirt bäst. Alla hakar på utan den mest blommiga skjortan som bara svänger med sina ärmar à la värsta Manchestereran.

Jag hade på känn att kläderna skulle bli gladare och mer harmoniska när jag köpte det nya sköljmedlet, men det här var överraskande. Mycket överraskande.

Undrar om det finns för människor. Lite mer nynnande hade piggat upp dagen, även om jag vomerar om jag skriver det ovan överanvända ordet på n igen.

5 reaktioner till “Nynnande kläder

  1. Tvillingen – Jag är mycket piggare idag, tack, tack …

    Lilling – åh, tack som tusan för den kommentaren. Jag blir verkligen glad. Fick faktiskt en propå om att ordna vernissage där konstnärer tolkade mina texter + att jag fått i uppdrag att skriva texter till min bror för tonsättning. Väldigt kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s