Goda gärningar i natten

Vi hade julfest igår och jag vann 49:e pris i vinlotteriet. En flaska Mateus (!) och en strut med choklad. När jag sen gav mig av hemåt i kristlig tid fick jag en lysande idé som jag naturligtvis förverkligade direkt.

I varje p-automat jag passerade lade jag en chokladbit (Marianne, Fazer, Geisha etc). Så, när en frusen bilist hämtar sin p-biljett idag – ja, då väntar också en liten godsak på henne/honom.

Sån är jag. Och det står jag för.

10 reaktioner till “Goda gärningar i natten

 1. Mariafia – jag var ju på julfest, så jag vill inte gå ed på vilken rutt jag tog.

  Åsa – jag är blott en blek skugga i jämförelse med Tomtens storhet.

 2. Åh…
  Tänk om jag hade gått efter…
  Då hade jag ätit upp alla. På studs.
  För då, hade alla fortfarande varit varma och då är det som godast. Man kan inte äta kall choklad. Det är inte gott. Tycker jag.

  Fina, Anjo – du är så snäll!

  /Marie

 3. Det var snällt men om jag hittat choklad i p-automaten hade jag inte ätit den för jag skulle genast inbilla mig att någon fifflat in något farligt i den och lagt sig i bakhåll för att råna mig eller nåt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s