Nyårshälsning

2011 innehåller 365* dagar.
Det innebär 8 760 timmar.
Eller hela 525 600 minuter.
Och inte mindre än 31 536 000 sekunder.

Det vore väl själva fan om jag inte skulle lyckas med allt jag vill göra under året.

Å andra sidan är tiden relativ. Jag kanske åstadkommer allt innan påsk. Och då blir det drygt åtta månader över till att leva livet. Värre saker har hänt.

Nåja, jag tänker inte uttala några nyårslöften här. De brukar aldrig hålla ändå, vilket kanske förklarar den här statusen på Facebook i morse.

 

 

Min längtan är dock tydlig: få ett bokkontrakt, bli vansinnigt förälskad och fullt ut vara den Anjo jag vill vara. Det här årsskiftet lovar jag inget, men jag vet hur jag ska göra för att lyckas med allt.

Ja, förutom när det gäller kärleken. Den får helt enkelt vara som en elefant, vars fallskärm ej löst ut, när den drabbar mig; plötslig, himlastormande och omöjlig att stoppa.

Till sist önskar jag alla som läser de här raderna en fantastisk nyårsafton, ett skönt uppvaknande i morgon och ett 2011 som om ett år summeras med varma leenden.

Gott nytt år. Det ska jag ha.

* Innan besserwissrarna rycker ut, jag vet att ett år egentligen är längre än 365 dygn och att det påverkar antalet timmar, minuter och sekunder, men strunta i det – siffror är bara siffror, trots allt. Vi kan väl säga att det finns gott om tid nästa år, okej?

11 reaktioner till “Nyårshälsning

 1. God fortsättning finaste du, jag VET att 2011 kommer bli ett in-i-vassen-rasingens-dundrandes bra år. Bara att luta sig tillbaka och njuta av åkturen!

 2. Den hemska tvillingen – Så även dina, hoppas jag.

  Plastfarfar – God fortsättning och jag vore rätt nöjd om du har rätt.

  Mariafia – Jag tänkte i och för sig hälla lite bensin på brasan, men jag håller med om det där. God fortsättning själv.

 3. Det är inte alla dagarna som som blir av, utan dagarna som läggs i högarna av timmar som vi minns som vi kommer ihåg att räkna..

  Mvh

  Mads

  1. Jag vet inte. Jag tror att kärlek kan ta sig många uttryck. Jag längtar alltid den stora passionen, men också de små ögonblicken när man delar soffa och tittar på tv, när man handlar utan inspiration under mörkaste november och – faktiskt – även efter när man är oense helt i onödan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s