Flickvän sökes inte

… däremot vore det fint om någon med viss elementär kunskap om massage kunde knacka på min dörr NU. Jag har så satans ont i ryggen att jag håller på att smälla av.

Havrekudden? Testat, bränt mig, fått förnimmelser av hur bacon luktar och förkastat vidare användning. Funderar på att skaffa en vetekudde istället, men är orolig för GI-värdet.

Spikmattan? Inget ont som inte för något gott med sig, men ont + ont blir inte gott. Och dessutom somnar jag lätt där och vaknar med ett utseende som påminner om ett rivjärn à la Barbastark.

Stå och gnugga ryggen mot dörrlister? Om jag inte slutar med det kommer snart grannarna att tro att jag är sjuk i huvudet på ett helt nytt sätt.

Sträckt ut mig? Done that. Jag nådde inte stjärnorna, men såg några stjärnor.

Stretchat? Yes, så mycket min mekaniska och ooljade kropp tillåter. När det knakade glömde jag till och med smärtan ett tag.

Rullat axlarna bakåt? Temporär succé, ytterst temporär. Kändes till slut som att jag frågade mig själv vad jag skulle göra år ryggen och svarade jag vet inte.

Whiskey? Jo, jag har testat att använda flaskan som massageapparat mot ryggen. Jag kom åt rätt bra, men alkohol på en måndag? Nej, nej, nej – det har aldrig hänt.

Om det här inte är ett straff från ovan, så behöver jag en massör. Fast, det är klart. Skulle massören visa sig vara en fantastisk flickvän hade det förstås varit en rejäl bonus. Tyvärr kan jag inte massera så bra i retur, men jag kan i alla fall klia henne på ryggen så länge hon vill …

9 reaktioner till “Flickvän sökes inte

 1. Ajdå, hade det inte varit så långt och om jag inte gått och lagt mig hade jag givetvis kvistat över och masserat din onda rygg. Fast om om inte fanns hade du väl aldrig fått ont heller.
  Hoppas att du trots mitt uteblivna besök är bättre i ryggen redan i morgon.

 2. Liksom den hemska tvillingen muttrar jag över avståndet, annars hade din rygg och jag kunnat talas vid, vänligt men bestämt.
  I brist på detta rekommenderas en bra naprapat!

 3. Förutom en masserande flickvän kan jag rekommendera:
  1. En bra kiropraktor
  2. Ett ståbord på jobbet och ett litet stöd att sätta upp ena foten på ibland
  3. Benen i 90 graders vinkel när du ligger ner på rygg
  4. Ett gäng Voltaren & Panodil i kombination
  5. TENS-apparat

  Det är ett elände med ont i ryggen. Hoppas du blir bättre snart.

 4. Tvillingen och Trollets mamma – Tack

  Conny – Det började inte så, faktiskt 🙂

  Jo – TENS?

  Marie – … möter Florence? Det var skönt uttryckt det.

 5. Transkutan Elektrisk NervStimulering
  http://www.cefar.se/treatments.asp?id=Ryggv%E4rk
  En jättebra produkt, värd varenda krona. Jag har använt den av och till sen mitten på -90 talet. Senast nu ikväll. Förutom att fungera som ypperlig smärtlindring är den även perfekt för oss singlar i behov av en nack- och axelmassage.
  Try it! You’ll like it!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s